Sezonul bucuriei

Asociația „Camera de Sus” Turda organizează o serie de evenimente pentru a marca perioada sărbătorilor de iarnă, un timp în care fiecare persoană ar trebui să primească și să ofere cadouri, zâmbete, vorbe bune și orice altceva poate aduce între noi atmosfera entuziasmantă ce caracterizează #sezonulbucuriei.

Începem „Sezonul Bucuriei” în data de 13 decembrie, când va avea loc un concert de colinde cu caracter caritabil. Trupa REVERS, cei care vor să dea poveștilor viață prin muzică, vor susține un recital la care participarea se face contra unei donații minime de 5 lei. Suma strânsă în urma spectacolului va fi folosită pentru acțiunea umanitară de la Spitalul Municipal Turda, descrisă mai jos. Concertul va începe la ora 19:00 și va avea loc la sediul Asociației „Camera de Sus” Turda, str. G. Coșbuc, nr. 2, etaj 2.

Al doilea eveniment din „Sezonul Bucuriei” este acțiunea umanitară „Miracole”, în urma căreia vom participa la reabilitarea secției de maternitate din cadrul Spitalului Municipal Turda. De asemenea vom oferi cadouri și zâmbete tuturor copiilor internați și câte un cozonac însoțit de vorbe bune tuturor pacienților internați în spital în săptămâna Crăciunului.

În data de 23 decembrie, începând cu ora 17:30, pe str. G. Coșbuc, nr. 2, etaj 2, va avea loc ultimul eveniment din „Sezonul Bucuriei”. „Final de poveste” este un program special de Crăciun în care vom celebra nașterea Mântuitorului. Intrarea este liberă, așa că vă invităm să participați alături de noi și să ne reamintim împreună povestea nașterii Copilului care a transformat o lume întreagă.

Vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre și mulțumim anticipat tuturor celor care se vor implica pentru ca #sezonulbucuriei să devină realitate pentru cât mai mulți oameni.

https://www.facebook.com/events/2224918904244943/